Кратка Актуализация за Етерното Освобождение


Вторник, 22 януари, 2013

Вчера основната Матрична структура на Етерната мрежа на Архонтите във всички слоеве между 110 фута и 8,6 мили над и под повърхността на планетата се срина, много светлина пристигна в тези слоеве и отрицателните етерични същества или се крият в останалите черни дупки в тези слоеве или бягат от входящата светлина към най-вътрешния слой, който се намира между нула и 110 фута над и под повърхността на Земята. Слоеве между 110 фута и 8,6 мили все още не са изчистени, но са в много по-добро състояние от всякога след последната инвазия на Архонтите през 1996 г..

Тези събития увеличиха концентрацията на тези субекти в най-вътрешния слой, където етерната Матрицата е все още непокътна, и това е причината за натиска (напрежението), което много хора изпитват сега. Много е важно да се доведе толкова светлина, колкото е възможно в този слой, просто правейки Седмичната Медитация за Освобождение (Weekly Liberation Meditation) във всеки един момент, когато се чувствате напътствани, а не само в неделя.

Ето как ще продължи процеса на Етерно Освобождение:



И в крайна сметка ще доведе до физически Първи Контакт:


В същото време, можете да прочетете тази статия, която е първото парче надеждна Информация за окултната икономика от много дълго време:

http://americankabuki.blogspot.ca/2013/01/high-financial-affairs-battle-for.html


Източник: http://2012portal.blogspot.ca/

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


Прочети още:




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments